29. joulukuuta 2019

Blogin neljä vuodenaikaa - vuoden 2019 luetuimmat (& huonoimmat) jutut

Vuosi lähenee loppuaan ja horisontissa siintää jo uusi vuosi, uusi vuosikymmen. Välipäivät ovat monelle tilinteon, suunnittelun ja unelmoinnin aikaa. Itselleni vuosi vaihtuu tavallaan kaksi kertaa vuoden lopussa, eilen nimittäin vietin syntymäpäivääni. 36 vuotta on mielestäni erinomainen ikä, mikään ikäkriiseilijä en ole koskaan ollut, ja huomenna ajattelin itsekin tehdä hieman tiliä menneistä kuukausista. Helmikuussa sain viimein oman toiminimen ja aloitin yrittäjyyteni, sitä on siis hyvä arvioida ja samalla tarkentaa omia tavoitteita vuodelle 2020. 

Oma Facebook-seinäni ja Instagram-feedini on täyttynyt viime päivinä monista muistelmista ja katselmuksista vuoteen 2019. Päätin tehdä myös omani tämän blogin osalta. Seuraavassa esittelen luetuimmat ja vähemmän huomiolle jääneet (eli vähiten luetuimmat) blogiaiheeni vuodenaikojen mukaan. Turismi, elämä, sääolosuhteet ja tavallinen elämä täällä Ahvenanmaalla on aika erinäköistä kesällä ja talvella ja siihen väliin mahtuu vielä kevät ja syksykin, joten TOP 5-listan sijaan tässä tulee oma katsaukseni vuoteen 2019 vuodenaikojen mukaan:TALVI


Talven luetuin kirjoitus on ollut oma esittelyni. Täytyy sanoa, että tämä kyllä vähän yllätti minut, varsinkin kun meillä riehui kauhea Aapeli-myrsky, ja ne jutut tavoittivat todella monia.

Kasvot ´Ihana Ahvenanmaani´ nimen takana


Talven vähiten kiinnostavin juttu oli marraskuun selättäminen, joka itselleni oli ainakin tärkeää  piiiiiitkältä tuntuvan kuukauden päätteeksi.

Marraskuu on selätetty
KEVÄT

Suosituimmaksi jutuksi keväältä osoittautui pieni katsaukseni Merikorttelissa sijaitsevaan Pub Niskaan. Näitä ravintoloitahan löytyy myös mantereen puolelta - oletko vieraillut?

Kesäkausi lähestyy - Pub Niskan peltileivät


Surkeimmaksi jutukseni (onpa dramaattisesti nyt kirjoitettu...) osoittautui takatalven yllättäminen. Se olikin aikamoista, kun lentokoneen kapteeni kotiin palatessani kuulutti talven yllättäneen. Vapun jälkeen. Kentällä parkissa odotti automme kesärenkaat päällä...

Säähavaintoja viikon ajaltaKESÄ

Yksi kesän kohokohdistani oli pieni matka Brändön Lappoon. Ja niinhän se teidänkin mielestänne on
ollut yksi blogikesän kohokohdista.

Brändön Lappo - pieni matkaopas saaristoidylliin


Katsaus Önningebyn tarjontaan ei tavoittanut suurta suosita, harmi! No, ehkä tämä helmi löytää nyt tämän vuosikatsauksen avulla uusia tuttavuuksia. Ehdottomasti käymisen arvoinen paikka!

Önningeby - takakonttikirppis ja taidenäyttelySYKSY

Tänä vuonna en kerännyt sieniä ollenkaan niin paljoa kuin muina vuosina. Blogiteksti sen sijaan tavoitti monta teistä ja päätyi syksyn suosituimmaksi julkaisuksi.

Viha-rakkaussuhteestani sieniin


Syksy oli blogin osalta hiljaista aikaa. Tämä parin kuukauden päivitys jäi täällä blogissa erityisesti varjoon - osaksi varmaan siksi, että en ollut kovin aktiivisesti tänne mitään hetkeen kirjoitellut. Tässäpä siis sinullekin hieman syksyn kuulumisia, jos ne aikaisemmin jäivät lukematta. Vaalihumua ja työntekoa - ja hieman muutakin!

Parin kuukauden kuulumiset

Ihania vuoden 2019 viimeisiä päiviä sinulle! 

4 kommenttia:

  1. Paljon onnea <3
    Mahtava postauskooste! Oli kiva tämän koosteen myötä palata aiempiin postauksiisi.
    Onnea ja iloa uuteen vuoteen 2020 <3

    VastaaPoista
  2. Ihanaa loppuvuotta Sinulle ja onnea myös uudellekin vuodelle :)

    VastaaPoista