21. marraskuuta 2019

Markkinoiden aikaa - menovinkkejä loppuvuodeksi

Nyt on taas se aika vuodesta, kun ostohysteria kasvaa, ihmiset miettivät kuumeissaan lahjaideoita ja jouluvalot valaisevat marraskuun pimeässä. Ahvenanmaallakin on tarjolla monia eri markkinoita ja ohjelmaa näin marras- ja joulukuussa. Tämä aika vuodesta ei ole ollenkaan hassumpi pienelle visiitille saaristoon. Suuret massat eivät ole tänne ainakaan vielä tähän aikaan vuodesta löytäneet… Kukapa tietää, jos vaikka Ahvenanmaa onnistuisi karistamaan tulevaisuudessa hieman tuota "kesäparatiisi"-leimaansa ja promoamaan itseään enemmän "neljä vuodenaikaa Ahvenanmaalla" -konseptillaan. Sen eteen moni taho jo tekeekin töitä. Nyt kuitenkin on vielä rauhallista, joten nautitaan siitä!
 
Tulevana viikonloppuna tunnelmaan voi päästä kolmatta vuotta järjestettävillä joulumarkkinoilla Föglön puolella. (Jos Föglö saaristossa on uusi tuttavuus, täältä löydät helposti vinkkejä sinne matkustamiseen.) Viikonloppuna myös City Mariehamn järjestää monenlaista ohjelmaa Maarianhaminan keskustassa. 

Jan Karlsgårdenin pikkujoulumarkkinat lienevät ne perinteisemmät täällä järjestettävät markkinat. Niitä vietetään 30.11. Ja viime hetken ostokia ennen joulua voi tehdä vaikkapa Open Water Breweryn markkinoilla 21.12. 


Visit Ålandin sivuilta löydät paljon muitakin ideoita kootusti
Ethän myöskään unohda ihastuttavia putiikkeja Maarianhaminan keskustassa?


Oletko joskus vieraillut Ahvenanmaalla näin marras-joulukuussa?2 kommenttia:

  1. Olisi kiva joskus käydä. Matkat suuntautuu yleensä pohjoiseen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Luonnollisesti varmaankin, siellä on mahtavia maisemia kuvattavaksi talvella!

      Poista